Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın temelladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve palas biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi kucakin kullanılmakta olan önemli konstrüksiyonlar arasındadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çabucak içeriden dışarıya kaçmaya çtuzakışan kişilerin tabii davranışı kendilerini dünya kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan tasarım edilmekte, yapıldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca hizmet etmektedir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları düzı ayrılma eylemek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma malik olan baplar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tam kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine oranlı olarak belirlenen bölgelere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bina midei yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde tahliye edilmelerini sağlar ve acil durumlarda yangın güvenliğini zaitrır.

Kat sayısı: Binaların yamaç skorsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir parça ivedi çıkış kapısı arazi almalıdır. Faik katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page